Τρίτη 16 Φεβρουαρίου 2021

ΟΙ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΟΙ

Στο ίδιο έργο θεατές... Χριστούγεννα και πρωτοχρονιά ...

 


Οι συνωμοσιολόγοι διακρίνονται βασικά σε δυο κατηγορίες: στους α) συνωμοσιολόγους και β) τους “συνωμοσιολόγους”.
Τα δύο είδη διαφέρουν ριζικά μεταξύ τους, : ως προς την προέλευση τους και ως προς το περιεχόμενο της συνωμοσίας που αποκαλύπτουν.
Το πρώτο είδος ανήκει στην κατηγορία εκείνων των ανθρώπων που μπορούν να παρατηρούν γεγονότα που απέχουν μεταξύ τους πολύ χρονικά, να τα επεξεργάζονται με επιστημονικό τρόπο και αποδεικτική διεργασία και να συνάγουν λογικά συμπεράσματα.
Το δεύτερο είδος είναι αργυρώνητα όντα του καθεστώτος που έργο τους διατεταγμένο τους είναι να ρίχνουν μελάνι για να θολώνουν τα νερά της δημοσιότητας.
Τα συμπεράσματα των συνωμοσιολόγων μόλις ανακοινωθούν αμέσως οι “συνωμοσιολόγοι” που έχουν και αυτό το πληρωμένο καθήκον σπεύδουν να τα χαρακτηρίσουν ως αποκυήματα φαντασίας και “hoax”.
Οι συναπαρτίζοντες την μεγάλη λέσχη των θεατών, απαξιώνοντας να σκεφτούν λογικά, τείνουν να αδυνατούν να συμπεράνουν περί του πραγματικού και έτσι αδρανούν επαφιέμενοι στην “καλή τύχη” και στην τελική επέμβαση του από μηχανής θεού, προδίδοντας τον εαυτό τους και απαξιώνοντας τις προοπτικές της δημιουργίας που τους δημιούργησε.
Η όλη διαδικασία δημιουργεί κλίμα αμφιβολίας και πληροφοριακής ομίχλης και ευνοεί τους κρατούντες και αποφασίζοντες περί του πόσο θα τιμάται το λάδι και πόσο το ξύδι.
Έτσι τελικά με τους “συνωμοσιολόγους” του το παγκόσμιο καθεστώς συνεχίζει την ύπαρξη του και ευημερεί.

                                                                           ΠΗΓΗ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 37, ΤΚ 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2316019233

ΚΙΝ: 6989822653

      p.arseniou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο

ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξω...