Παρασκευή 5 Μαρτίου 2021

Η Αντισφαίριση

 

pink ponk

Το παιγνίδι της επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πιγκ πογκ) έχει αγαπηθεί από πολλούς που το παίζουν και είναι πολύ διδακτικό. Ίσως το μεγαλύτερο μάθημα να είναι ότι μπορείς να το τερματίσεις άμεσα και όποτε θέλεις. 

Απλά κατεβάζεις την ρακέτα σου και χαμογελάςστον αντίπαλο.

Βέβαια, όταν παίζεται το παιγνίδι, αναμένεται κάθε φορά η μπαλιά να έρχεται ισχυρότερη και πιο τεχνική ώστε το παιγνίδι να έχει και τον εκπαιδευτικό του χαρακτήρα. Όταν όμως παίζεται “αναγκαστικά” και  ο σκοπός του είναι να δικαιολογεί ο αντίπαλος τον ρόλο του ως “εκπαιδευτή” τότε η μόνη λύση να σταματήσει είναι το κατέβασμα της ρακέτας.  

Αυτή την στιγμή η αντισφαίριση είναι το παιγνίδι που παίζεται τώρα πλανητικά. Λέγεται Μεγάλη Επανεκκίνηση και Παγκόσμια Κυβέρνηση. Οι παίκτες: από την μία, οι ολίγοι ισχυροί του χρήματος και από την άλλη οι υπόλοιποι εμείς. Το μπαλάκι αυτή την στιγμή φέρει το όνομα “πανδημία” και οι ρακέτες από την μια “προπαγάνδα” και από την άλλη ο “φόβος” μας.

 

Το παιγνίδι παίζεται με κινήσεις μελετημένες, καλά σχεδιασμένες, με δεδομένα μαζεμένα εδώ πολύ καιρό από την μελέτη των ψυχικών μας αντιδράσεων. Το διαδίκτυο με το λεγόμενο face book – όρος που αποκαλύπτει και τον σκοπό του δηλαδή βιβλίο συλλογής και καταγραφής προσωπικών δεδομένων – και άλλα μέσα “κοινωνικής δικτύωσης ”έδωσε την ευκαιρία για μαζικές παρατηρήσεις και μελέτες παλιότερα αδύνατες να γίνουν. Οι πληροφορίες αυτές θα ήταν το όνειρο πολλών μελετητών της ανθρώπινης συμπεριφοράς. Δυστυχώς όλες αυτές οι πληροφορίες είναι στα χέρια των χειραγωγών της ανθρωπότητας τώρα και συνεχίζουν να δίνονται από εμάς. Εμείς εν τω μεταξύ, παιδιά που αρνούνται να ενηλικιωθούν, να αναλάβουν τις ευθύνες που αναλογούν σε ανθρώπινο όν, που τους αρέσουν τα παιγνίδια και κάνουν αστεία μεταξύ τους, που φιλονικούν για το κοινό παιγνίδι τους.

 

Ο όρος πληροφοριακή αποικιοκρατία αναφέρεται στην κυριαρχία σε έναν χώρο, μια χώρα, έναν πληθυσμό, με όπλο την πληροφόρηση, το διαδίκτυο. Είναι ισχυρότερη δύναμη ακόμη και από αυτή των πλέον φονικών όπλων και στρατευμάτων.

Η αποικιοκρατία των πληροφοριών και η ψηφιακή δικτατορία είναι πολύ πραγματικές δυνατότητες στο "νέο φυσιολογικό", όπως και η διαίρεση του κόσμου σε πλούσιες ελίτ και μια "άχρηστη τάξη", η οποία καταλήγει ως εκμεταλλεύσιμη αποικία δεδομένων.

Για να επανέλθουμε στην αντισφαίριση, μπορούμε να πούμε ότι θα μπορούσαμε να τερματίσουμε άμεσα το παιγνίδι της “εκπαίδευσης” μας, όπως επιμένουν να ισχυρίζονται όλοι όσοι μας κάνουν την ζωή δύσκολη και τον βίο αβίωτο.

Θα μπορούσαμε π.χ. να βγούμε και να κυκλοφορήσουμε όλοι στους δρόμους, να πάμε στις εργασίες μας χωρίς κανένα φόβο ακόμη και υποσυνείδητο. Γιατί πόσοι να μπορούσαν να ισχυριστούν ότι μόλις κάποιος βήξει τυχαία ή φταρνιστεί δεν περνάει από το μυαλό μας η σκέψη μη “κολλήσουμε” αρρώστια; Βλέπετε η ιδέα αυτή έχει εγχαραχτεί τόσο βαθιά στο μυαλό μας που δύσκολα την προσπερνάμε. Πιστεύουμε βαθιά ότι μπορεί να μας μεταδοθεί κάποιο μικρόβιο ή ιός και να αρρωστήσουμε.

Η Όλη ιδέα θα μας φαίνεται περισσότερο από γελοία όταν μάθουμε και κατανοήσουμε τι είναι η αρρώστια και τι είναι αυτό που μας μεταδίδεται.

Τι είναι λοιπόν η αρρώστια;

Η αρρώστια είναι απλά ένα Ειδικό Βιολογικό Πρόγραμμα που έχει Σημασία [παραπομπή] για τον οργανισμό και το ξεκινάει ο οργανισμός, προς τον σκοπό να του προσφέρει κάποια πλεονεκτήματα, για να χειριστεί μια έκτακτη κατάσταση, που θεωρεί ότι προέκυψε.

Ο οργανισμός μας έχει μεγάλο ρεπερτόριο τέτοιων προγραμμάτων αποθηκευμένων στον εγκέφαλο κάθε κύτταρου, κάθε οργάνου, κάθε ιστού και στον κεντρικό εγκέφαλο στο κρανίο που είναι το ανώτερο συντονιστικό όργανο όλων των εγκεφάλων.

Υπάρχουν τα “απλά” προγράμματα είναι αυτά που συντηρούν την ζωή μας και δεν υπόκεινται στον έλεγχο της συνείδησης μας άμεσα. Έχουν σχέση με την αναπνοή μας, την κυκλοφορία και γενικά κάθε κυτταρική και οργανική λειτουργία, π.χ. εάν μας σφίγγει, το υπόδημα μας, τα κύτταρα του δέρματος που πιέζεται θα πολλαπλασιαστούν και θα παχύνει το δέρμα μας στο σημείο εκείνο. Είναι ένα πρόγραμμα αντιμετώπισης της πίεσης που δέχεται το πόδι μας. Έτσι ο οργανισμός το ενισχύει.

Όλα αυτά τα προγράμματα στα οποία αναφερόμαστε τώρα έχουν να κάνουν με την εξασφάλιση μας, την προστασία μας και την προσαρμογή μας σε συνθήκες που απαιτεί το περιβάλλον μας.

Τα προγράμματα αυτά ελέγχονται από τον υποσυνείδητο νου μας. Το μέρος αυτό της συνειδητότητας μας λειτουργεί πάντα σε χρόνο ενεστώτα, δηλαδή στο παρόν. Έχει τεράστια υπολογιστική ικανότητα συγκριτικά με τον συνειδητό νου μας και αποθηκεύει πληροφορίες για πιθανούς κινδύνους, για να υπάρχει προειδοποίηση ανάλογη για το μέλλον.

Αφού προηγηθεί η αντίδραση συναγερμού δηλαδή μάχη ή φυγή ή ακινητοποίηση, και στην διάρκεια της γίνουν αλλαγές στο σώμα, που συνήθως θα μπορούσαν να προσφέρουν πλεονεκτήματα στον όλο οργανισμό, αυξάνοντας την λειτουργικότητα ενός ιστού ή οργάνου, διευκολύνοντας την διέλευση ενός ρευστού (αίμα, ούρα, αέρας) ή μεταβάλλοντας λειτουργίες π.χ του νευρικού ιστού, της αρτηριακής πίεσης, των επιπέδων του σακχάρου κλπ, και με την προϋπόθεση ότι αιτία που οδήγησε στην κινητοποίηση του προγράμματος έχει επιλυθεί, ακολουθεί η φάση αποκατάστασης.  

Η δεύτερη αυτή φάση χαρακτηρίζεται από αντίθετες ενέργειες. Ο ψυχισμός ανακουφίζεται, το περιβάλλον όπου έγιναν αλλαγές σε ιστούς χρειάζεται να γίνει πιο υδαρές (οίδημα), θα προσελκυστούν τα κατάλληλα κύτταρα που θα απομακρύνουν τα κύτταρα και τους μικροοργανισμούς των οποίων το έργο περατώθηκε (φλεγμονή). Στο διάστημα αυτό ο οργανισμός επιβάλλει το αίσθημα κόπωσης και αδυναμίας για να εξασφαλίσει ενέργειες, που θα χρησιμοποιήσει για την ολοκλήρωση της αποκατάστασης της τάξης και αρχιτεκτονικής της περιοχής.

Έτσι εδώ και αιώνες η φάση της θεραπείας εκλαμβάνεται ως η ίδια η αρρώστια ή η ασθένεια και καταβάλλεται προσπάθεια να σταματήσει με αποτέλεσμα συχνά να μένουν μισοτελειωμένες εργασίες.

Στην θεραπευτική φάση το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι η ένταση της ώστε η διαδικασία να προχωρά με ασφάλεια και την μεγαλύτερη δυνατή ταχύτητα και αποτελεσματικότητα.

Που λοιπόν έχει θέση ο φόβος;

Δεν μεταδίδεται τίποτε που μπορεί να βλάψει πραγματικά εκτός από τον φόβο. Το μόνο που πρέπει να τύχει προσοχής είναι να μην υποκύπτουμε στον φόβο και στο ψέμα και να βλέπουμε σε κάθε στιγμή την ευκαιρία μας για πρόοδο. Θα ήταν δίκαιο να αναρωτηθούμε: που είναι το “κέρδος” μου σε αυτή την περίπτωση; Το μόνο δίκαιο κέρδος είναι η συνειδητοποίηση της αλήθειας της στιγμής εκείνης και η αποδοχή της. Και η αλήθεια είναι ότι είναι η ευκαιρία για ανέλιξη της αυτογνωσίας μας εκείνης της στιγμής. Δηλαδή από τις προκλήσεις που συναντάμε μπορούμε να αντιληφθούμε ακόμη μια διάσταση της πραγματικότητας του εαυτού μας. Κάθε μας νίκη μας αποκαλύπτει πόσο ισχυροί ήμαστε και τι ικανότητες έχουμε μέχρι εκείνη την στιγμή.

Στην πραγματικότητα αυτό το οποίο μας κάνει να “αρρωσταίνουμε” είναι η υποκειμενική ρήξη της σχέσης μας με την Ολότητα της Ζωής, της Δημιουργίας, του Πραγματικού μας Εαυτού. Κάθε φορά  που βιώνεται υποσυνείδητα η ρήξη, η ενέργεια μας μειώνεται, πέφτει δραματικά, τα πόδια μας αδυνατούν να κρατήσουν και το ίδιο το βάρος μας μερικές φορές. 

Φανταστείτε τι συμβαίνει όταν για μεγάλο χρονικό διάστημα βιώνουμε εντονότερα αυτήν την ρήξη. Η παραμονή μας στην αποστασία, είναι το χρόνιο ενεργειακό μας πρόβλημα. Είναι αυτό που μας περιορίζει στην ζωή μας εδώ στον πλανήτη.

Η πρώτη μόλυνση γίνεται από το άμεσο περιβάλλον μας, από το συλλογικό μέρος στο οποίο μετέχουμε.  Ο κοινός αυτός παρονομαστής θέτει τα όρια μας που μόνο με υπερπροσπάθειες μπορεί να μειωθεί η επιρροή του επάνω στον καθένα μας.

Το όλο θέμα έχει να κάνει με το περιβάλλον στο οποίο ανατρέφεται και διαβιεί ο άνθρωπος. Είναι καθοριστικός παράγων για την διαμόρφωση του χαρακτήρα του, δηλαδή για την έκφραση του κληρονομικού του κώδικα και τα πλεονεκτήματα που θα δώσει στο σώμα το οποίο φέρει τον άνθρωπο στην ενσάρκωση του στον πλανήτη μας.

Η επίδραση αυτή έχει επιβεβαιωθεί από την Επιγενετική που ήταν η κατάλληλη στιγμή να κάνει την “εμφάνιση” της στον επιστημονικό κόσμο. Μέχρι προ τινός μαθαίναμε ότι ήμαστε θύματα “κακών” γονιδίων και έτσι πολλές γυναίκες έφτασαν στο σημείο να αφαιρέσουν τους μαστικούς αδένες τους επειδή “έφεραν γονίδια που προδιέθεταν σε καρκίνο του μαστού”.

Βλέπετε ισχύει πάντα αυτό που λέγανε οι πρόγονοι μας “επιστήμη χωριζομένη αρετής πανουργία λογίζεται”.

Η επαναφορά στο φυσιολογικό του όλου αυτού περιβάλλοντος είναι πρωταρχικός σκοπός και στόχος της Συνέλευσις των Ελλήνων.

Βέβαια το περιβάλλον είναι ορατό και αόρατο, “υλικό” και πνευματικό και όλα αυτά είναι ενέργεια που πάλλεται σε άπειρες των απείρων συχνότητες και ενώνει όλα στο Όλον. Και εμείς ήμαστε αυτοί που μπορούμε να επιλέγουμε ποιες συχνότητες θα επικρατούν στο δικό μας περιβάλλον.  

Δεν ήμαστε παθητικοί αποδέκτες συχνοτήτων αλλά δημιουργοί συντονισμού με εκείνες από τις άπειρες που υπάρχουν. Εμείς επιλέγουμε ατομικά και συλλογικά και συντονιζόμαστε.

Μπορούμε λοιπόν να επιλέξουμε εκείνες που μας συμφέρουν στο παρόν επίπεδο ανέλιξης μας.

 

Τι μας καταθλίβει και πως θα αλλάξει;

Ζούμε ένα διαρκές άγχος που οδηγεί σε ποικίλες αντιδράσεις μέχρι και σε αυτοκτονίες. Το οικονομικό θέμα είναι ένα προφανές και όλοι το ζούμε. Η δούλωση σε χειρότερο βαθμό είναι καθ’ οδόν. Η πτώχευση μας ως ατόμων πλέον νομοθετήθηκε και επίκειται η εκτέλεση του νόμου.

Η αλλαγή μπορεί να γίνει με το σταμάτημα του πιγκ πογκ που αναγκαστικά παίζουμε.  Το σταματάμε κατεβάζοντας την ρακέτα.

Αυτό είναι το πρώτο βήμα. Σταματάμε να ακούμε τι λένε και γελάμε με την προσπάθεια τους να συνεχίζουν να μας φοβίζουν.

Το επόμενο είναι η συνένωση μας και συνένωση μπορεί να γίνει όταν πρόκειται για κάποιον κοινό σκοπό που να έχει νόημα πραγματικό.

Και πραγματικό νόημα έχει εκείνο που θα μας βγάλει από όλη αυτή την θλιβερή μας κατάσταση άπαξ και δια παντός. Και αυτό είναι να ξαναβρούμε το σημείο από όπου ξεφύγαμε και καταλήξαμε εδώ που ήμαστε.

Το σημείο που ξεφύγαμε

Ξεφύγαμε όταν παρατήσαμε τις Αξίες που μας συνθέτουν και είναι η Αιτία, η διαδικασία και ο σκοπός της ύπαρξης μας. Παρατήσαμε με την Λογική μας, την Ελευθερία μας, την Αρετή μας, την Δικαιοσύνη μας, την Ισότητα μας, την Αφθονία μας, την Αλήθεια μας, την Αισθητική μας, την Αρμονία μας, την Ανδρεία μας, την Ευδαιμονία μας και την Αυτογνωσία μας. Βάλαμε σε δεύτερη μοίρα τις Αρχές μας που απορρέουν από τις Αξίες μας και διέπουν την κοινωνική μας και πολιτειακή ζωή και ξεχάσαμε τους Νόμους με τους οποίους λειτουργούμε ως Δημιουργία, όπου μπορείς να κάνεις οτιδήποτε θέλεις, αρκεί να μπορείς να το αποκαταστήσεις σε απόλυτο βαθμό, όπου ό,τι θέλεις να πράξεις είναι ανάγκη να το δεις πρώτα πως λειτουργεί σε σένα και τέλος ό,τι κάνεις ή σχεδιάζεις να κάνεις πρέπει να είναι σε κοινή θέα.

Βλέπετε, η 5η στην σειρά Αξία, η Ισότητα είναι το σημείο της έκπτωσης μας όταν υποκύψαμε στο δέλεαρ να κυριαρχήσουμε ο ένας επάνω στον άλλον. Όταν μπερδέψαμε την υπηρεσία προς την ολότητα με την δεσποτεία επί των άλλων.

Η Συνέλευσις των Ελλήνων

Ο πολιτικός φορέας Ελλήνων Συνέλευσις Ιδρύθηκε για να αποκαταστήσει τον δημόσιο βίο στο πρότυπο που υπηρετεί τις πραγματικές ανάγκες των πολιτών ήτοι την ανάγκη της αξιοπρεπούς διαβίωσης, της ασφάλειας τους, την αρμόζουσας στην καταγωγή τους παιδεία και την Δημοκρατία όπως αυτή λειτουργεί και διέπει την Δημιουργία.

Οι Ιδρυτική του Διακήρυξη και οι Προγραμματικές του Δηλώσεις είναι κατατεθειμένες στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας, στον Άρειο πάγο [παραπομπή] και έτσι αποτελούν δεσμεύσεις του, κάτι που συμβαίνει για πρώτη φορά.

Η Ιδρυτική Διακήρυξη διαλαμβάνει τους σκοπούς του και τις Αξίες, τις Πολιτειακές Αρχές και του Νόμους που θα αποτελούν την βάση της διακυβέρνησης της χώρας άμα τη αναλήψει της ευθύνης της διακυβέρνησης.

Οι Προγραμματικές Δηλώσεις αναλύουν όλον τον σχεδιασμό του προγράμματος ανόρθωσης της χώρας και της πολιτειακής ζωής περιλαμβάνοντας όλες τις ενέργειες από την πρώτη ημέρα και εφεξής καθώς και τα μέσα υλοποίησης όλου του σχεδιασμού με τα οικονομικά εργαλεία με τα οποία φρόντισε να εφοδιάσει τον Φορέα ο πρόεδρος Αρτέμης Σώρρας. Μέρος αυτών των χρημάτων φαίνονται στους τελευταίους κρατικούς προυπολογισμούς (600 δις δολάρια)[i].  Το ξαφνικό πέταγμα προς τα άνω του προϋπολογισμού είναι εντυπωσιακό [ii][iii][iv][v]από τα 148 δις στα 793 δις.

Μπορούμε να κατεβάσουμε την ρακέτα του πιγκ πογκ και να ασχοληθούμε με θέματα ουσίας, με αυτά που μας αφορούν, με τον πλούτο που μας περιμένει – υλικό και πνευματικό – να πάψουμε να ακούμε για διαχείριση χρέους και να ασχοληθούμε με την διαχείριση του πλούτου που μας ανήκει και μας περιμένει να τον πάρουμε. Αυτός ανήκει στο σύνολο των αυτοχθόνων ιθαγενών Ελλήνων, κυρίαρχων όντων και ιδιοκτητών του τόπου αυτού. Ως σύνολο λοιπόν μπορούμε να τον χρησιμοποιήσουμε.

Θα περιμένει λοιπόν εκεί στην λευκές και γκρίζες οθόνες να τον αξιώσουν οι νόμιμοι δικαιούχοι του, όσοι θα δηλώσουν Έλληνες αυτόχθονες ιθαγενείς κυρίαρχοι και όχι υπήκοοι ανωνύμου εταιρείας[vi].

Αποκατάσταση των πάντων. Οι εκπρόσωποι των πολιτών στην κυβέρνηση των Ελλήνων δεν θα έχουν ασυλία. Πριν την ανάληψη των καθηκόντων τους υπογράφουν την αποποίηση της ασυλίας τους καθώς και την παραίτησηαπό την έδρα τους σε περίπτωσηπου από από ευθύνη τους αποτυγχάνουν να πράξουν αυτά που τους ανέθεσαν οι πολίτες μέσω των δήμων τους.

Έχουμε πλούτο να διαχειριστούμε στην Ελλήνων Πολιτεία, ωστόσο ο σημαντικότερος πλούτος μας, είναι ο πνευματικός, τον οποίο δικαιούται κάθε επίδοξος άνθρωπος.  Αυτόν καλείται ο καθένας να τον αναγνωρίσει και να τον οικειοποιηθεί, να τον κάνει μέρος του συνειδητού εαυτού του.


[i]      https://www.e-synews.gr/wp/2019/12/30/o-eykleidis-tsakalotos-anaferei-mesa-stin-voyli-ta/

 

[ii]     http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wEc63YDhn5AeXdtvSoClrL8acpNRWcE-Sl5MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuVafPsTvUHvZqZZrADAQXaIJeiFMQZMhMrBIVxVcnZJl

 

[iii]   http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wE4q6ggiv8WTXdtvSoClrL8puV55ZCI0p15MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIueigZr3TBkwHYeiSaZbO4hvcv24ugshFHDB8Udux39rB

 

[iv]    http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wFqnM3eAbJzrXdtvSoClrL8_xWC9HhzIh55MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuYsi3xWRDYRg5ZxJnQgBCeaIQwQceEzfqvxgBpd7TS4b

 

[v]     http://www.et.gr/idocs-nph/search/pdfViewerForm.html?args=5C7QrtC22wHUdWr4xouZundtvSoClrL8O_j9lGUdzi95MXD0LzQTLWPU9yLzB8V68knBzLCmTXKaO6fpVZ6Lx3UnKl3nP8NxdnJ5r9cmWyJWelDvWS_18kAEhATUkJb0x1LIdQ163nV9K--td6SIuWJXmLOuPZOLP7MhUTs7dRjvrMFsBz9j_8DweIYK80EV

 

[vi]    https://sec.report/CIK/0000931106

 

                                                                           ΠΗΓΗ:

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ

ΤΗΛ.6989822653 

p.arseniou@gmail.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο

ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξω...