Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΜΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΔΟΚΙΜΑΣΤΗΚΕ ΣΕ ΤΟΣΟ ΒΑΘΜΟ Η ΑΝΘΡΩΠΙΝΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΜΑΣ

 

ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ - ΕΦΑΡΜΟΓΗ ...

Ουδέποτε δοκιμάστηκε σε τόσο βαθμό η ανθρώπινη νοημοσύνη μας όσο στις ημέρες μας.

Οι δοκιμαστές θέλουν να προσδιορίζουν κάθε φορά τον βαθμό που το αντικείμενο πειραματισμού τους (εμείς οι άνθρωποι) ενδίδει στις απειλές και τον εκφοβισμό για να καθορίζουν τις επόμενες κινήσεις τους που στοχεύουν στην πλήρη υποταγή και υποδούλωση όντων σχεδιασμένων και δημιουργημένων με απίστευτη τελειότητα και προορισμένων να ζουν ελεύθερα, αξιοπρεπή και με αυτοσεβασμό.


Υποβαθμίσαμε τον βίο μας σε αυτοματοποιημένη συμπεριφορά, αποφεύγοντας κατά κανόνα την βίωση και δράση στο παρόν. Μας κατατρύχουν οι μελλοντικές αβεβαιότητες και ανησυχίες και καταφεύγουμε στις μνήμες του παρελθόντος για να αντιμετωπίζουμε οτιδήποτε αιφνίδιο μας καταλαμβάνει απροετοίμαστους (όπως τον τερματοφύλακα όταν στηρίζεται στο λάθος πόδι κατά την εκτέλεση του πέναλτι).


Αυτά όλα συμβαίνουν λόγω της λήθης στην οποία εγκαταλείψαμε τον εαυτό μας. Αφήσαμε την λογική του νου μας και την σοφία της καρδιάς μας και ακολουθήσαμε υποσχέσεις για ευκολότερες και εξυπνότερες λύσεις (smart).


Μόνο η ενθύμηση της αλήθειας του εαυτού μας και η βούληση μας μπούμε σε επανόρθωση του βίου μας θα αποκαταστήσει μέσα μας την τιμή, την αυτοεκτίμηση και όλα όσα αποτελούν τον πυρήνα της ουσίας μας.


Αυτά που είναι “έξω” από εμάς και μας επηρεάζουν δυσευνοϊκά είναι αυτά που επιτρέψαμε να υπάρχουν μέσα μας γιατί, όντας μακρυά από την λογική και τις άλλες αξίες μας, μας φάνηκαν αρεστά.


Υποβαθμίσαμε την κοινωνική συμπεριφορά μας σε αγελαία και η ανάμνηση της καταγωγής μας έγινε θολή στον νου μας. Πριν γνωρίσουμε την Πολιτεία αποδεχτήκαμε την δυναστευτική ολιγαρχία, ένα καθεστώς φοβισμένο που χρησιμοποιεί βία για να καλύπτει τον φόβο του.

Το καθεστώς που μας δυναστεύει χρησιμοποιεί την δική μας ενέργεια, μια ενέργεια υποβαθμισμένη από το παρανοημένο ατομικό συμφέρον.

Παραμένουμε διηρημένοι και άρα αδύναμοι. Νομίζουμε ότι μπορούμε να καλύπτουμε τις ανάγκες μας συμπεριφερόμενοι ως μονοκύτταρο παράσιτο, την στιγμή που και οι μονοκύτταροι μη παρασιτικοί οργανισμοί έχουν την τάση να ζουν σε αποικίες αναγνωρίζοντας ίσα δικαιώματα στα μέλη του είδους τους. Υποβαθμιστήκαμε με καρκίνους μέσα στο σώμα της Δημιουργίας.

Η ένωση μας είναι η αρχή της επανόρθωσης του βίου μας και η αποκατάσταση μας στην θέση που μας ανήκει μέσα στην Δημιουργία.

Η Συνέλευση μας είναι ο μονόδρομος προς την Ελευθερία, την ασφάλεια, την αξιοπρέπεια και τον αυτοσεβασμό μας.


ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΦΟΡΕΑ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 37, ΤΚ 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2316019233

ΚΙΝ: 6948787560

                                                                         p.arseniou@gmail.com 

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο

ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξω...