Σάββατο 30 Ιανουαρίου 2021

Θεραπεία ή Πρόληψη;

 

Hygieia Hygeia Bust Goddess of Health Healing and | Etsy
Υπάρχει μεγάλη διαφορά από το να αδράξεις κάποιον έτοιμο να γκρεμιστεί στην χαράδρα από το να τον μαζεύεις από το βάθος της.

 Η Υγεία (αρχ. Υγιεία) ήταν αρχαιοελληνική θεότητα, προσωποποίηση της υγείας του σώματος και της ψυχής.


Η υγεία μας είναι ίσως το πολυτιμότερο αγαθό μας και προϋπόθεση ανέλιξης. Αφορά τις σωματικές, τις συναισθηματικές και τις νοητικές λειτουργίες μας.  Η υγεία είναι η ισορροπία και αρμονία μέσα μας και στο περιβάλλον μας. Σημαίνει την απρόσκοπτη ροή της ενέργειας που μας διαπερνά, μας ζωογονεί, μας συντηρεί και μας ενώνει σε ένα όλον, ανεξάρτητα από τον βαθμό που το αντιλαμβανόμαστε ή όχι.

Η υγεία αντανακλάται στην δημιουργική μας δραστηριότητα. Το μέτρο της υγείας μας είναι  το μέτρο στο οποίο αναγνωρίζουμε άμεσα την αλήθεια και το μέτρο της δημιουργικότητας μας η οποία φανερώνει όψεις της ίδιας της Δημιουργίας στο επίπεδο και το πεδίο στο οποίο βρισκόμαστε.

 

Κάθε τι στην Δημιουργία δημιουργείται στην άνοση κατάσταση του, με όλες τις προϋποθέσεις που  εγγυώνται την μέγιστη απόδοση και την πληρέστερη έκφραση των ιδιοτήτων και δυνατοτήτων του δημιουργήματος. Δημιουργηθήκαμε στην άνοση κατάσταση μας, με την απαραίτητη για το επίπεδο εμφάνισης μας αρτιότητα. Θα μπορούσαμε να σκεφτούμε ότι και ένα αυτοκίνητο π.χ. φτιάχνεται με τις καλύτερες προδιαγραφές και λαμβάνεται φροντίδα να λειτουργεί άψογα. Ο κατασκευαστής εγγυάται την λειτουργία του και δίνει και τις κατάλληλες συμβουλές στο εγχειρίδιο για την χρήση του και την συντήρηση του. Από εκεί και πέρα η κατάσταση του αυτοκινήτου εξαρτάται από τον χρήστη του και ειδικά από την συντήρηση του που του κάνει και την οδική του συμπεριφορά. Όλα τα δημιουργήματα έμβια η αντικείμενα είναι άξια σεβασμού γιατί ο σεβασμός αποδίδεται στον ίδιο τον δημιουργό τους. 

Ο άνθρωπος λοιπόν προβλέπεται να γεννιέται εδώ στον πλανήτη χωρίς ψεγάδι και χωρίς ελαττώματα.

Όμως προκύπτει εύλογα το ερώτημα, γιατί βλέπουμε να γεννιούνται παιδιά με προβλήματα ελαφρά ως και βαριές αναπηρίες;

 

Η απάντηση γίνεται κατανοητή όταν λάβουμε υπόψιν μας το περιβάλλον μέσα στο οποίο εμφανίζεται η ζωή και εξελίσσεται. Το νερό παίρνει το σχήμα του δοχείου μέσα στο οποίο βρίσκεται. Ήμαστε υδάτινη δημιουργία. Το σώμα μας είναι κυρίως νερό και αυτό σημαίνει πολλά. Ο οργανισμός μας διαμορφώνεται ανάλογα με το περιβάλλον στο οποίο γεννιόμαστε και μεγαλώνουμε. Η έκφραση του κληρονομικού κώδικα τροποποιείται από τις περιβαλλοντικές επιδράσεις. Αυτό επιβεβαιώθηκε από τις μελέτες της Επιγενετικής που άλλαξαν τις ιδέες μας για την κληρονομικότητα. Έγινε πλέον  αντιληπτό ότι δεν ήμαστε θύματα «ελαττωματικών γονιδίων» όπως διατυμπανιζόταν μέχρι προ τινος. Κάθε περιβαλλοντική απαίτηση επηρεάζει την έκφραση των γονιδίων μας.

Ο οργανισμός προσαρμόζεται και έτσι διαπλάθεται ανάλογα. Το περιβάλλον, λοιπόν, παίζει αποφασιστικό ρόλο στην έκφραση του κληρονομικού μας κώδικα.

 

Γεννιόμαστε με τον συνειδητό νου μας, όπως ο άδειος πίνακας έτοιμος να δεχτεί τις εμπειρίες μας και τα συμπεράσματα της έρευνας μας στον κόσμο που γεννιόμαστε. Έχουμε όλη την καθαρότητα του γνήσιου ερευνητή που έρχεται να ερευνήσει και να συνειδητοποιήσει τον εαυτό του μέσα στο κόσμο. Ποιος είμαι, ποια η θέση μου μέσα στην Δημιουργία;

Ήμαστε παιδιά του Λόγου, της Ανάγκης, της Αλήθειας και για να περάσει μέσα μας κάτι πρέπει να περιέχει μέρος των παραπάνω. Σε αντίθετη περίπτωση ο φύλακας δεν το επιτρέπει. Έτσι κάθε δόγμα, δοξασία κλπ υποχρεούται να περιέχει μέρος της Αλήθειας για να γίνει πιστευτό και να υποδουλώσει τον νεοεισερχόμενο στην ζωή της Γης, χαράσσοντας μέσα του προγραμματισμούς και συστήματα πεποιθήσεων που θα τον εμποδίσουν στο μέλλον στις έρευνες του της ζωής .

 

Το σώμα μας λειτουργεί με τον λόγο, την ανάγκη, την αλήθεια και το νόημα κάθε στιγμή και είναι το μόνο αληθές. Μιλάει σε όποιον έχει αυτιά να το ακούσει και δείχνει επάνω του όλη την ιστορία από την στιγμή της σύλληψης του μέχρι την στιγμή που το παρατηρεί ο προσεκτικός παρατηρητής. Δεν κάνει ποτέ λάθη γιατί ζει και βιώνει στο παρόν.

Άρα στις εκδηλώσεις του πρέπει να αναζητούμε το νόημα τους και η αναζήτηση αυτή θα αποκαλύπτει πάντα τις αιτίες, θα περιγράφει τις διαδικασίες και θα προβλέπει τα αποτελέσματα.

Στην δημιουργία είναι όλα φανερά, στο Φως και κρυφό και ανεξήγητο δεν υπάρχει.

Το σώμα μας, όπως κάθε δημιούργημα επιζητεί την προσοχή μας γιατί πάντα έχει κάτι να ανακοινώσει, έχει ανάγκη αυτή την προσοχή μας γιατί όπου πάει η προσοχή μας εκεί πηγαίνει και η ενέργεια μας και το αποδέκτης αυξάνει και μεγεθύνεται.

Άρα, κάθε φορά που χάνουμε την ισορροπία και την αρμονία μέσα μας και με το περιβάλλον μας, είναι ανάγκη να ρωτήσουμε το σώμα μας, γιατί ανέλαβε να μας υποστηρίξει με αυτόν τον τρόπο. Και αυτό πάντα θα απαντήσει. Αλλά για να απαντήσει είναι ανάγκη να υποβάλλουμε την όλη κατάσταση στην διαδικασία του Λόγου. Ο λόγος εκτός των άλλων είναι και η σχέση μεταξύ αιτίας και αποτελέσματος, η σχέση μεταξύ προβλήματος και εκδηλώσεων του, και οι εκδηλώσεις είναι ανάγκη να περιγραφούν χρησιμοποιώντας τον εκφερόμενο λόγο, ώστε η πληροφόρηση να εκφραστεί και να εισέλθει πάλι μέσα από την ακοή και η νέα είσοδος να τροφοδοτήσει τον μηχανισμό που θα ερευνήσει το χάος για να αντλήσει πρότυπα και νοήματα και να τα εντάξει στην δημιουργία μας.  Είναι λοιπόν ο λόγος ένα κλάσμα με παρανομαστή την περιγραφή του προβλήματος και όσο ο παρονομαστής αυξάνει τόσο ο αριθμητής, δηλαδή το πρόβλημα μειώνεται και χάνει τον μαγνητισμό του στα συναισθήματα μας, τα οποία είναι αυτά που κινητοποιούν τις κινήσεις μας και ρυθμίζουν τις ασυνείδητες λειτουργίες μας. 

 

Η σημερινή «επιστήμη» ασχολείται με τους μηχανισμούς τους οποίους ερευνά όπως ο τυφλός το σώμα του ελέφαντα και μόλις νομίσει ότι κάτι βρήκε, γοητεύεται τόσο που θέλει αμέσως να το επηρεάσει. Είναι ο μαθητευόμενος μάγος που όταν τα θαλασσώσει σηκώνει τους ώμους χαρακτηριστικά απαιτώντας την κατανόηση χωρίς την διαδικασία της επανόρθωσης. 

ΠΑΝΑΚΕΙΑ Βελονισμός
"Η θεραπεύουσα πάσαν νόσον"
Αρχαιοελληνική Θεότητα, κόρη του Ασκληπιού και της Ηπιόνης, αδερφή της Υγείας, της Ιασούς και της Ακεσούς.


 

Δεν υπάρχει επικινδυνοδέστερο πράγμα από την επέμβαση σε μηχανισμούς ειδικά τους οποίους δεν φτιάξαμε εμείς, δεν τους κατανοούμε και δεν ξέρουμε τις σκοπιμότητες τους. Η αλαζονεία ότι ο συνειδητός νους μας είναι ανώτερος από την Φύση των πραγμάτων είναι από τις μεγαλύτερες ατομικές πληγές με συλλογικές συνέπειες.

 

Και για να απαντήσουμε στο ερώτημα θα πούμε ότι πάντα υπάρχει λόγος για ό, τι μας συμβαίνει και ο λόγος έχει πάντα να κάνει με τις ατομικές και συλλογικές μας ευθύνες και πρακτικές. 

 

Αντιπαρερχόμενοι τις ευθύνες του ως γενεσιουργού παράγοντος των νοσηρών καταστάσεων της υγείας των υπηκόων του θα παραδεχτούμε ότι ακόμη και με το καθεστώς δημόσιας υγείας που προάγει και επιβάλλει, όντως στην εποχή μας βλέπουμε το κράτος να δαπανά τους ελάχιστους οικονομικούς πόρους για την υγεία και εννοεί να το κάνει ως μια προσπάθεια για την αποκατάσταση της. Έτσι για την ίδια την υγεία, την πρόληψη, δεν λαμβάνεται καμία πραγματική μέριμνα. Αντίθετα εάν το ερευνήσουμε περισσότερο, θα δούμε ότι μόνο πρόληψη δεν γίνεται, αλλά μάλλον δημιουργείται αρρώστια και αυτό γίνεται με πάρα πολλούς τρόπους. Το ψυχολογικό κλίμα που επιβάλλει με την υπέρμετρη και άδικη φορολογία, τις νομοθετικές κωλυσιεργίες που οδήγησαν κερδοφόρες βιομηχανίες μας στο εξωτερικό ενώ έκλεισαν άλλες, με τις προδοτικές συμφωνίες του στα πλαίσια της λεγόμενης Ενωμένης Ευρώπης, με την σχεδιασμένη φτωχοποίηση των υπηκόων του, τις διαρκείς απειλές και το κλίμα εκφοβισμού το οποίο επιβάλλει με την συνεργασία των ΜΜΕ, και σωρεία άλλων δημιουργεί άρρωστες καταστάσεις.

 

Έχουμε αποπροσανατολιστεί εντελώς από το θέμα της υγείας, γιατί υγεία δεν σημαίνει μόνο θεραπεία, υγεία κυρίως σημαίνει πρόληψη, εκεί εστιάζεται το θέμα της υγείας.

 

Είναι ώρα να ερευνήσουμε προσεκτικά τις πραγματικές αιτίες της αρρώστιας, και να ξεκαθαρίσουμε την αλήθεια από το ψέμα στον χώρο της ιατρικής και της θεραπευτικής.

 

Από την φυσιολογία γνωρίζουμε ότι υπάρχει μια βαλβίδα για κάθε ερέθισμα που όταν ξεπεραστεί, τότε και μόνο τότε το ερέθισμα περνάει.

Βαλβίδα είναι η γραμμή εκκίνησης, η γραμμή κατάκτησης.

Κάθε ερέθισμα, κάθε ενέργεια που το δυναμικό της είναι κάτω από την βαλβίδα δεν περνάει και δεν γίνεται αντιληπτό ως δράση. Όμως εάν υπάρχουν μικρά δυναμικά συνεχόμενα και το άθροισμα τους φτάσει το ύψος της βαλβίδας, τότε το επόμενο ερέθισμα ακόμη και μικρό θα περάσει.

Η βαλβίδα μπορεί να ανέβει ψηλά πχ. με την χρήση ναρκωτικών ουσιών ή αναλγητικών ή να κατέβει πχ. με την χρήση καφεΐνης, και ιδίως στρυχνίνης και τότε μικρά ερεθίσματα μπορούν να περνούν και να δημιουργούν πόνους και μυϊκούς σπασμούς.

 

Κατά τον ίδιο τρόπο, ειδήσεις που προκαλούν φόβο αυξάνουν την δόνηση αντίστοιχων νευρωνικών κυκλωμάτων και οι δονήσεις αυτές επεκτείνονται και σε παραπλήσια δίκτυα και φτάνουν σε τέτοια ένταση που οι καθησυχαστικές επιδράσεις του μετωπιαίου λοβού του εγκεφάλου δεν επαρκούν για να φέρουν την ισορροπία και ο φόβος γίνεται πανικός.

 

Όλη αυτή η διαδικασία της πρόκλησης και συντήρησης κλίματος φόβου, μπορεί να οδηγεί σε καταστάσεις όπου ένα απλό πρόβλημα που σε άλλη περίπτωση θα μπορούσε εύκολα να ισορροπηθεί και να ελεγχθεί από την λογική, τώρα να οδηγήσει σε αντιδράσεις συναγερμού και τον οργανισμό να μπαίνει σε φάση έκτακτης ανάγκης επιβίωσης καταφεύγοντας σε προγραμματισμένες αντιδράσεις συντήρησης της ζωής του. Τότε το μόνο που μπορεί να κάνει είναι τροποποιήσεις στην λειτουργική απόδοση κάποιου αδένα, οργάνου, αγωγού π.χ. πολλαπλασιάζοντας κύτταρα για να αυξήσει την λειτουργική απόδοση, μειώνοντας τον αριθμό κυττάρων για να διευρύνει έναν αυλό π.χ βρόγχους ή ουροφόρες οδούς, ή να μειώσει την λειτουργία του ή να  προσποιηθεί ακόμη και τον νεκρό προκειμένου να αποφύγει κάποιον αναπόδραστο κίνδυνο.

 

Και όπως αναφέραμε παραπάνω, η δημιουργία ως έργο του Λόγου, δηλαδή της ανάγκης, της σκοπιμότητας, και της σχέσης αιτίας και αιτιατού, σε κάθε δομή η λειτουργία της διέπεται από τον λόγο. Και αυτός ο λόγος θα πρέπει να αναζητείται σε κάθε εκδήλωση του οργανισμού και ιδίως στην κατάσταση που συνηθίσαμε να λέμε αρρώστια.

 

Θα πρέπει να τονίσουμε ότι ο όρος πολιτεία όταν αναφέρεται στο σημερινό καθεστώς είναι καταχρηστικός και θα νοείται εντός παρενθέσεων.

 

Από τα παραπάνω μπορούμε να συμπεράνουμε ότι έργο της  ορθής πολιτείας είναι να εξαφανίσει όλες τις αιτίες που ζορίζουν υπέρμετρα και αδικαιολόγητα τον πολίτη της. Και αδικαιολόγητο είναι οτιδήποτε ανακόπτει ή εμποδίζει την ανελικτική πορεία του.

 

Στην πραγματικότητα οι ελλείψεις της πολιτείας σήμερα  όσον αφορά τη πρόληψη δημιουργούν την ασθένεια. 

 

Και έχουν μάθει όλοι ο άνθρωποι να προσανατολίζονται σε αυτό ακριβώς σε αυτό που κάνει η πολιτεία. Έτσι ο άνθρωποι θέλουν περισσότερα νοσοκομεία, περισσότερα φάρμακα.

 

Πολλοί πιστεύουν ότι αναπτύσσονται δάση εκεί που βρέχει. Η πραγματικότητα είναι το αντίθετο. Εκεί που υπάρχουν δάση εκεί βρέχει περισσότερο. Η ανάγκη, το αίτημα προκαλεί την απάντηση. Αυτό είναι νόμος της Δημιουργίας.

 

Στατιστικά βρέθηκε ότι σε γειτονιές που φτιάχτηκαν νοσοκομεία εκεί αυξήθηκε ο αριθμός των αρρώστων. Και αυτό είναι καλύτερα αντιληπτό εάν ληφθεί υπόψιν ότι οι τριτογενείς αρρώστιες είναι η τρίτη ουσιαστικά αιτία θανάτου.

Ο άνθρωπος είναι ένας υπερυπολογιστής και είναι προγραμματισμένος και προγραμματίζεται διαρκώς με αυτά που βλέπει, ακούει και αντιλαμβάνεται. Όταν κάποια πληροφορία επαναλαμβάνεται, λαμβάνεται σοβαρότερα υπόψιν και εντάσσεται στον προγραμματισμό μας.

Πριν την κρίση την οικονομική βλέπαμε τα καταστήματα τραπεζών να είναι σε κάθε γειτονιά. Τώρα εδώ και κάποιο διάστημα τα φαρμακεία έχουν πληθυνθεί και είναι τυχαίο; Οι πολλές «συμπτώσεις» είναι αξιοσημείωτες. 

 

Η εικόνα του φαρμακείου έχει εισχωρήσει στον υποσυνείδητου νου. Έχει ήδη καταχωρηθεί ως συστατικό του περιβάλλοντος μας και ο νους θα ασχοληθεί με την σημασία του και θα προσαρμοστεί: “το φαρμακείο είναι απαραίτητο και οπωσδήποτε τα φάρμακα του θα είναι αυτό που χρειάζομαι για να είμαι καλά”.

 

Φερόμενοι ως συναισθηματικά νήπια, εντυπωσιαζόμενοι από φιγούρες εξουσίας, και θέλοντας να ήμαστε καλά παιδιά, ακούμε και καταπίνουμε αμάσητες τις πληροφορίες από τα ΜΜΕ. Ο φόβος είναι ο κύριος καταλύτης και έτσι το καθεστώς, μέσα από τα όργανα του τα ΜΜΕ και τα “άπτερα πετεινά” του, τον διδάσκει και τον συντηρεί με επαγγελματική συνέπεια.

 

Τα χημικά φάρμακα, ξένα προς την φυσιολογία μας υποχρεώνουν τον οργανισμό να προσπαθεί να τα αδρανοποιεί, να τα αποβάλλει. Αυτό σημαίνει δαπάνη πολύτιμων ενεργειακών αποθεμάτων. Αυτό είναι το ένα μέρος, το άλλο είναι ότι το μόνο που κάνουν είναι να υποβαθμίζουν τον οργανισμό μας καθώς μπορούν να προκαλούν ακόμη και βλάβη των οργάνων που εμπλέκονται στην αδρανοποίηση ή την αποβολή τους από τον οργανισμό.

 

Αυτό που ουσιαστικά οι πολίτες έπρεπε να ζητούν από την πολιτεία είναι να φροντίζει περισσότερο την πρόληψη. Αυτή την στιγμή επιτρέπονται μέσα στα τρόφιμα μας πάνω από 3000 χημικά. Ποντάρουν στην ανοχή του ανθρώπινου οργανισμού αλλά ξέρουν ότι κάποια στιγμή αυτή κάμπτεται. Έτσι αφενός μεν δημιουργούνται πελάτες και αφ’ ετέρου ο οργανισμός απασχολεί πόρους για την επιβίωση του. Προκειμένου να αντισταθμίσει όλα αυτά, ο οργανισμός δαπανά πόρους πολύτιμους που οπωσδήποτε λείπουν από την πρόοδο του, από την ανέλιξη του.

 

Η ίαση έρχεται από μέσα, η θεραπεία έρχεται από το περιβάλλον μας

 

Το να περιμένουμε την βοήθεια έξω από τον ίδιο τον εαυτό μας όταν η αιτία του προβλήματος είναι μέσα μας, είναι ουτοπία. Βοήθεια από έξω νοείται μόνο όταν η αιτία είναι καθαρά εξωτερική χωρίς την δική μας συνεισφορά π.χ. σε ατυχήματα και επείγουσες καταστάσεις. Η όποια βοήθεια θα δοθεί από έξω σε έναν ασθενούντα είναι μεσολαβητική και απλή βοήθεια σε αυτό που επιχειρεί ο ίδιος ο οργανισμός μας. Ο οργανισμός είναι που θεραπεύει. Ο οργανισμός πρέπει να επανέλθει σε φάση ισορροπίας και αρμονίας.

Τις περισσότερες φορές η εξωτερική παρέμβαση απλά κάνει την ένταση της θεραπευτικής φάσης ηπιότερη και αφήνει μισοτελειωμένες εργασίες του οργανισμού μας και τελικά υποβαθμίζει τον οργανισμό και περιορίζει την δημιουργική δραστηριότητα μας.

Ο εσωτερικός εαυτός γνωρίζει την αλήθεια γιατί ζει διαρκώς το παρόν και γνωρίζει τι απαιτείται για να επανέλθει το σώμα σε κατάσταση υγείας.  

 

Η υγεία έχει να κάνει με το παρόν

 

Εστιάζοντας στο παρόν, είναι η καλύτερη πρόληψη. Εστιάζω στο παρόν, σημαίνει να νοιώθω ότι εγώ αυτή την στιγμή βλέπω ή ακούω ή αντιμετωπίζω αυτό ή εκείνο. Αυτό μου επιτρέπει να κατανοώ τι σημαίνει πραγματικά αυτό που μου συμβαίνει, και αυτή η γνώση, η αλήθεια, με κάνει να παραμένω περισσότερο νηφάλιος και αυτό επιτρέπει στον νου μου να βλέπει τα πράγματα όπως πραγματικά είναι, χωρίς στρεβλώσεις που προκαλούνται από την ταραχή, και τον φόβο ή από πεποιθήσεις που επενδύουν συναισθηματικά ακατάλληλα τις εισερχόμενες πληροφορίες.

 

Υπάρχει Λύση;

 

Η Ελλήνων Συνέλευσις  δεσμεύεται με τις κατατεθειμένες στον Άρειο Πάγο Προγραμματικές της Δηλώσεις  της να επαναφέρει την όλη κατάσταση της χώρας στο επίπεδο που ταιριάζει στον Έλληνα άνθρωπο. Τι σημαίνει αυτό; Ο άνθρωπος έχει θεϊκή καταγωγή και ο προορισμός του είναι να το συνειδητοποιήσει και με ελεύθερη βούληση να ενταχθεί πλήρως στην θέση που του αρμόζει. Από σπέρμα, το σώμα του ανθρώπου γίνεται πλήρης, ακμαίος άνθρωπος. Σπέρμα Θεού η ψυχή του προορίζεται να ενηλικιωθεί ως ήρωας, ημίθεος, θεός.

Πρωταρχικό μέλημα της Πολιτείας είναι η διαμόρφωση ελεύθερου και ευνοϊκού περιβάλλοντος όπου οι Αξίες, οι Αρχές και οι Πολιτειακοί Νόμοι να αποτελούν την βάση του. Το περιβάλλον αυτό απαλλαγμένο από άχρηστες επιβαρύνσεις και ταυτόχρονα με όλα τα ερεθίσματα προς ανέλιξη θα δράσει θεραπευτικά και επαγωγικά στην υγεία των πολιτών.

 

Με την ανάληψη της ευθύνης της διακυβέρνησης της χώρας,  ως ένα πρώτο βήμα προβλέπεται η άμεση ανακούφιση από τα οικονομικά βάρη και η επανεκκίνηση της οικονομίας με την κατάθεση 20.000 ευρώ σε κάθε ΑΦΜ.

 

Το πρώτο μέλημα για την πρόληψη θα είναι η απαλλαγή των ανθρώπων από τον φόβο, την ανησυχία και την ανασφάλεια. Είναι σημαντικό ο πολίτης να αισθάνεται πραγματικά ασφαλής.

Ο πολίτης σήμερα κατακλύζεται από φόβους και ζει στην ανασφάλεια. Για αυτά δυστυχώς δεν υπάρχουν εμβόλια.

Αυτό που απαιτείται είναι Πολιτειακή βούληση και η Ελλήνων Συνέλευσις την έχει και έχει δεσμευτεί σε αυτό.

Αυτή την στιγμή η ανεργία είναι > 30%. Στην Ελλήνων Πολιτεία θα είναι μηδενική και μάλλον αρνητική καθώς θα απαιτηθούν εργατικό δυναμικό για την εκτέλεση κολοσσιαίου έργου ανοικοδόμησης και οργάνωσης όλης της επικράτειας.  Δεν θα υπάρχει άνθρωπος χωρίς εργασία.

Βλέπουμε ανθρώπους να αυτοκτονούν. Χάνουν την εργασία τους και έτσι χάνουν την ψυχική τους υγεία και στο τέλος χάνουν και την ζωή τους.

 

Στην πρόληψη υπάγεται και η φυσική διατροφή, η βιολογική γεωργία, η κτηνοτροφία, η αλιεία και η βιολογική ιχθυοκαλλιέργεια, το καθαρό νερό, η ελεύθερη ενέργεια. Όλα πρέπει να έλθουν στην πραγματική τους θέση. Νερό καθαρό και ενέργεια θα είναι δωρεάν.

Ο άνθρωπος πρέπει να απαλλαγεί από κάθε ορατό και αόρατο φόβο και η Ε.ΣΥ.  στην Ελλήνων Πολιτεία το προβλέπει και μπορεί να το κάνει.

Καμία πρόληψη δεν είναι επιτυχημένη όσο ο άνθρωπος φοβάται.

 

Στην Ελλήνων Συνέλευση, την Συνέλευση Όλων των Ελλήνων, ήμαστε έτοιμοι και ικανοί. Έχουμε και τους κάθε είδους πόρους και τα σχέδια και την αποφασιστικότητα να δημιουργήσουμε υγιές περιβάλλοντα για όλους τους πολίτες της χώρας.

Όλα αυτά θέλουμε να τα κάνουμε με όλους για όλους τους πολίτες, για όλους τους ανθρώπους.

Περιμένουμε λοιπόν όλους μαζί μας, να ενωθούμε σε αυτόν τον στόχο και τον σκοπό, σε αυτό το όραμα.

Η ένωση μας είναι βασική προϋπόθεση.

Πρώτιστο καθήκον όλων είναι η ενημέρωση. Η αλήθεια είναι ανάγκη να προβληθεί και αυτή μπορεί να κινήσει την επιθυμία της βίωσης της εδώ επάνω σε αυτόν πλανήτη.

 

ΠΑΡΑΣΚΕΥΑΣ ΑΡΣΕΝΙΟΥ ΙΑΤΡΟΣ 

ΥΠ.ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΙΣ 

ΣΤΗΝ Α'ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Ε.ΣΥ.ΕΥΖΩΝΩΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ 

ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ 37, ΤΚ 54639, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

ΤΗΛ:2316019233

ΚΙΝ: 6989822653

p.arseniou@gmail.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

«ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο

ΥΠΟΚΑΘΙΣΤΩΝΤΑΣ ΤΗ ΦΥΣΗ» ΜΕΡΟΣ 2ο Τις τελευταίες δεκαετίες όλο και περισσότερα ζευγάρια καταφεύγουν σε μεθόδους τεχνητής γονιμοποίησης (εξω...